Min Side

Placering og åbningstider

Vær opmærksom på, at du i disse Coronatider selv skal medbringe kost og skovl, da disse er fjernet på alle pladser, for at undgå smitte.
 

 

Her kan du se genbrugspladsernes placering og almindelige åbningstider

 

    

Alle pladser holder lukket alle søndage og helligdage* samt d. 24. og 31. december.


* Helligdage dog med disse undtagelser:
Assens, Glamsbjerg og Vissenbjerg har åbent fra kl. 9.00 - 17.00 følgende helligdage:
Skærtordag, Langfredag, 2. Påskedag, St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag og 2. Pinsedag.

 

Lørdag d. 1. maj og lørdag d. 5. juni (Grundlovsdag) 2021 er der åbent fra 9 - 11.30 på følgende pladser: Tommerup, Assens, Glamsbjerg og Vissenbjerg . De øvrige pladser har lukket hele dagen.


Vær opmærksom på at kemikalierummene på de små pladser - Tommerup og Aarup er lukket i forbindelse med indførelse af de nye åbningstider.

Der henvises til pladserne i Assens, Glamsbjerg og Vissenbjerg eller den "røde kasse". Har du endnu ikke bestilt den røde kasse, kan du kontakte os, så sørger vi for at du får den leveret. Læs om den Røde kasse her.

Du vil kunne aflevere den den fyldte "Røde kasse" på de små genbrugspladser og få en tom med retur.

 

Døgnåbne zoner på pladsen i Vissenbjerg, Aarup og Glamsbjerg

I henhold til genbrugspladsstrukturen vil der på alle pladser blive etableret en døgnåben zone udenfor selve genbrugspladsen, hvor man alle dage året rundt kan komme af med sit haveaffald og genbrugeligt emballageaffald (som i genbrugsbeholderen).

Pladserne vil løbende blive etableret og så snart de sidste 3 er klar, vil det blive annonceret og skiltet med det på pladserne.

Du skal være opmærksom på, at der ikke kan afleveres flasker/glas på den døgnåbne plads i Vissenbjerg, dette skyldes kravene i den miljøgodkendelse der ligger på denne midlertidige plads.

 

Du kan blive klogere på den genbrugspladsstrukturen her

 

Ud over ovennævnte genbrugspladser er der også en døgnåben genbrugsplads på Bågø, den finder du på Prinsehøjsvej 47, Bågø.