Bestyrelsen dykker ned i maskinrummet

I dag har bestyrelsen i Assens Forsyning A/S været på heldagstur rundt i Assens Kommune. Formålet er at understøtte bestyrelsens målrettede arbejde med at skabe merværdi for borgerne.

I løbet af dagens program kom bestyrelsen derfor helt tæt på flertallet af forsyningens faciliteter, igangværende og netop afsluttede udviklingsprojekter, samt løbende driftsopgaver rundt omkring i kommunen. Indsigterne vil bestyrelsen bruge i deres videre arbejde og kommende beslutninger for yderligere at styrke forsyningen services. 

Besigtigelsesturen ligger også i forlængelse af Forsyningens overordnede Strategi mod 2026, der handler om bringe Assens Forsyning tættere på kundernes behov og forventninger, være en sikker og effektiv arbejdsplads og virksomhed, understøtte udviklingen i Assens Kommune, samt sikre at virksomheden kommer i front med den grønne omstilling.

På rundturen fik bestyrelsesmedlemmerne rig mulighed for at indgå i dialog med mange af forsyningens engagerede medarbejder. De fik også et kundeperspektiv på hvorledes forsyningens medarbejdere i daglig praksis leverer på strategiens intentioner i håndteringen af vand, spildevand samt affald og genbrug.

Bestyrelsen besøgte genbrugspladserne i Haarby, Aarup og Vissenbjerg, der sammen med de øvrige genbrugspladser har en meget høj genanvendelsesprocent på over 76%.

I Nygade i Assens By kunne bestyrelsen se et aktuelt eksempel på samskabelse mellem borgere, kommune og forsyningsselskaber i forbindelse med byfornyelsesprojekt.

Ved Lundager Skov så bestyrelsen praktisk grundvandsbeskyttelse, der har givet borgerne rekreativ værdi i form af 60 ha skovrejsning.